‘let’s stick together’

© Meta Heemskerk - Artist

‘let’s stick together’

small pieces of handdyed and screenprinted linen, silk, cotton and patinated copper, collaged, with nails and screws, onto all sides of wooden blocks. The size of the ‘parcels’ is ca. 15×5 cm.

These are just some of the 164 ‘parcels’ that I made. They’re tied together with transparent thread and hung in tall, narrow columns from the ceiling, as if they’re floating in the air.

collages van stukjes handgeverfd en gezeefdrukt linnen, zijde, katoen en gepatineerd koper, met spijkertjes en schroefjes bevestigd op alle vier de zijden van houten blokjes. De afmeting van de ‘pakketjes’ is ca. 15×5 cm.

Dit zijn slechts een aantal van de 164 ‘pakketjes’ die ik heb gemaakt. Ze zijn met transparant nylondraad aan elkaar bevestigd en hangen in smalle, langwerpige trossen vanaf het plafond, alsof ze in de lucht zweven.